An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. اولین جلسه دوره مهارتی آموزش صدابرداری برای دانش‌پذیران شبکه خبر برگزار شد.
چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۱۳:۲۹
اولین جلسه دوره مهارتی آموزش صدابرداری برای دانش‌پذیران شبکه خبر برگزار شد.

پس از توافق دانشگاه صداوسیما و شبکه خبرسازمان صداوسیما برای برگزاری دوره‌های مهارتی ویژه کارکنان این شبکه، در اولین گام و با امضای قرارداد فیمابین، اولین جلسه دوره مهارتی آموزش صدابرداری برای تعداد 15 نفر از کارکنان شاغل در شبکه خبر برگزار شد.

طی دوره مذکور که به مدت 30 ساعت برگزار خواهد شد، مقرر است مباحث مهارتی صدابرداری همچون فیزیک صوت، شناسایی دستگاه‌های صوتی، انواع میکروفن و کاربردهای آنها، بلندگوها، روش‌ها و ابزار ضبط و پخش صدا، ابزار صدای صحنه، میکسرهای صدا، صدای دیجیتال و کارگاه عملی در محل استودیوهای شبکه خبر تدریس ‌شود.

مهارت آموختگان دوره، قادر به کار صدابرداری در محیط‌های تخصصی سازمان صداوسیما و همچنین در صحنه‌های بیرون از استودیو خواهند بود.

در انتهای دوره نیز، گواهی پایان دوره با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به امضای ریاست دانشگاه، به مهارت‌آموختگان اعطا خواهد شد.