An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. ثبت نام در نشست تخصصی مطالعات بین المللی رسانه با عنوان: پویش های کژآگاهی رسانه‌های غربی علیه ایران
دوشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ ۰۶:۵۷

دانشگاه صداوسیما و معاونت برون مرزی سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، نشست تخصصی پیرامون مطالعات بین المللی رسانه برگزار می‌کنند.

این نشست تخصصی با حضور پروفسور دیوید میلر، جامعه شناس بین المللی و منتقد سیاست های غرب در قبال ایران برگزار شده و در پایان نشست، گواهی شرکت در نشست تخصصی مطالعات بین المللی از طرف مرکز رشد هنر و فناوری‌های رسانه ای وابسته به دانشگاه صداوسیما به شرکت کنندگان ارائه خواهد شد.

شایان ذکر است که پروفسور دیوید میلر؛ استاد سابق دانشگاه برستول انگلستان است که بخاطر نظرات انتقادی در برخوردهای دوگانه غرب در قبال ایران و تحلیل و اعلام نظرات خود پیرامون سوءاستفاده غرب از رسانه برای جریان سازی بمنظور براندازی نظام های مستقل، از دانشگاه مذکور اخراج شده است. ایشان نویسنده 16 کتاب با ترجمه به بیش از 12 زبان مطرح دنیا بوده و هم اینک تهیه کننده، نویسنده، محقق و پژوهشگر ارشد در دانشگاه استانبول است.

برای ثبت نام در برنامه سخنرانی و شرکت در این نشست تخصصی که با حضور اساتید، دانشجویان، مدیران و فعالین رسانه ای کشور روز دوشنبه مورخ 22/12/1401 از ساعت 10 الی 12 به صورت حضوری در محل آمفی تاتر دانشگاه صداوسیما برگزار خواهد شد، به روش ذیل در سامانه آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه صداوسیما به آدرس  lms.iribu.ac.ir ثبت نام نمایید:

1- ورود به صفحه سامانه آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه صداوسیما به آدرس lms.iribu.ac.ir (کلیک کنید) و ثبت نام در سامانه

نکته: اگر قبلا در این سامانه اکانت ساخته و دسترسی دارید، نیازی به ساخت اکانت جدید نیست

2- ورود به سامانه و ورود به بخش «میز کار»

3- ورود به بخش «پیش ثبت‌نام دوره‌های آزاد»  و کلیک گزینه «انتخاب دوره‌ها برای پیش ثبت نام»

4- کلیک روی عنوان سبز رنگ «نشست تخصصی پویش های کژآگاهی رسانه‌های غربی علیه ایران» سپس کلیک گزینه «پرداخت آنلاین»

نکته: حضور در نشست رایگان بوده ولی محدودیت ثبت نام، وجود دارد.

نکته: در مورد دانشجویان دانشگاه صداوسیما یادآور می‌شود که مطابق «آیین نامه برگزاری دوره‌های آزاد»، گواهی شرکت در دوره‌ها و کارگاه‌های آموزش های مهارتی در مرکز رشد، حائز امتیاز بوده و قابل ارائه به کمیته امتیاز بندی پایان دوره تحصیلات در این دانشگاه می‌باشد.

جهت اطلاع از جزییات بیشتر، به دفتر آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه مراجعه نموده و یا با شماره تلفن‌های 22652270 و 22168549 تماس حاصل نمایید.