An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. تفاهم نامه همکاری دانشگاه صداوسیما و پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس
دوشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۱ ۱۳:۲۸
تفاهم نامه همکاری دانشگاه صداوسیما و پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس

دانشگاه صداوسیما و پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در راستای همگرایی علوم و توسعه فناوری، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما؛ تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه صداوسیما و پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس، به منظور گسترش ارتباطات علمی و اجرایی برای توسعه فناوری، دستیابی به نوآوری و بسترسازی برای حمایت از فرآیندهای تولید دانش بنیان، منعقد شد.
براساس این تفاهم نامه که به امضای دکتر شهاب اسفندیاری، رئیس دانشگاه صداوسیما و دکتر حسین نادری منش رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس رسیده است، طرفین توافق کردند که در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری با یکدیگر همکاری داشته باشند.
مشارکت در برگزاری رویدادهای فناورانه و تورهای صنعتی، همکاری برای برگزاری دوره‌های کارآموزی و کارورزی و همچنین همایش ها و سمینارها و نشست‌های تخصصی، مشارکت در راه‌اندازی و ایجاد ساختارهای نوآوری و همکاری در حمایت‌های مادی و معنوی از واحدها و شرکت‌های فناور مستقر در پارک و دانشگاه، از جمله توافقات مطرح طرفین است.