An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. اعضای شورای مرکز رشد هنر و فناوری‌های رسانه‌ای دانشگاه صداوسیما منصوب شدند
تعداد بازدید : ۱۸۶
پنج شنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ ۲۰:۰۶
اعضای شورای مرکز رشد هنر و فناوری‌های رسانه‌ای دانشگاه صداوسیما منصوب شدند

دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صداوسیما طی احکامی جداگانه، اعضای شورای مرکز رشد هنر و فناوری‌های رسانه ای دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، در نخستین جلسه این شورا که چهارشنبه 25 مردادماه در دانشگاه صداوسیما برگزار شد، اعضای شورای مرکز رشد و فناوری‌های رسانه ای دانشگاه احکام خود را از رئیس دانشگاه دریافت کردند. بر این اساس دکتر حسین خواجه جعفری به عنوان دبیر شورا و رئیس مرکز رشد، مهندس علی ستاری به عنوان معاون مرکز رشد، دکتر رضا علیدادی، دکتر مجتبی باطبی و مهندس غلامحسین کشاورز افشاری به عنوان اعضای حقیقی شورا و همچنین مهندس حامد ابراهیمی‌به عنوان عضو حقوقی شورا از طرف پارک های علم و فناوری استان تهران معرفی شدند.
دکتر اسفندیاری در این جلسه ضمن تبیین مزایای راه اندازی این مرکز، اخذ مجوز تأسیس از وزارت علوم و تخصیص شناسه استخدامی هیأت علمی‌برای اعضای هیات علمی دانشگاه صداوسیما از سوی سازمان اداری و استخدامی را نقاط عطفی برای شروع کار این مرکز برشمرد و و ابراز امیدواری کرد که با مشخص شدن اعضا امکان سیاست گذاری کلان برای مرکز با همکاری صاحب نظرات و سایر مراکز علمی و حرفه ای فراهم شود.
اعضای شورا نیز با اشاره به ظرفیت های گسترده رسانه ملی و دانشگاه صداوسیما برای منحصر به فرد کردن مرکز رشد هنر و فناوری‌های رسانه‌ای بر لزوم حمایت از ایده‌های تیم‌های فناور برای تجاری‌سازی و استفاده در رسانه و حمایت همه جانبه از نقش‌آفرینی این مرکز در حوزه هنر و فناوری‌های رسانه‌ای تأکید کردند.
مرکز رشد هنر و فناوری‌های رسانه ای دانشگاه صداوسیما با هدف هدایت و حمایت از تیم‌ها و شرکت‌‎های فناور و دانش بنیان در حوزه هنر و فناوری‌های رسانه‌ای راه اندازی شده و مجوزهای آن از دفتر گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ شده و اساسنامه آن به تصویب هیأت امنای دانشگاه صداوسیما رسیده است. انتظار می رود این مرکز بتواند به پرشدن خلأ ناشی از عدم وجود چرخه شناسایی و گردآوری تیم‌های توانمند و حمایت از ایشان برای رشد جهت تولید و تجاری‌سازی محتوای هنری و محصولات فناوری رسانه در رسانه ملی کمک کند و منجر به ایجاد نگاهی حرفه ای و امیدبخش به جوانان جویای فعالیت در حوزه هنر و رسانه و تکمیل زنجیره ارزش فعالیت های هنر و فناوری‌های رسانه‌ای شود.
اعضای شورای مرکز رشد هنر و فناوری‌های رسانه ای دانشگاه دارای سوابق متعددی در حوزه رسانه هستند. دکتر رضا علیدادی مدیرعامل شرکت عمران پارس است و پیش تر معاون توسعه و فناوری رسانه سازمان صداوسیما بود. دکتر مجتبی باطبی معاون فعلی اداری و پشتیبانی صندوق بازنشستگی سازمان صداوسیماست و سوابقی همچون مدیرکل اداری و مالی معاونت سیاسی، مدیر کانال تلویزیونی بازار، مدیرگروه فیلم و سریال شبکه جام جم و مدیریت امور عمومی‌شبکه سه سیما را در کارنامه دارد. دکتر غلامحسین کشاورز افشاری مدیرعامل شرکت سروش است و پیش تر مدیرکلی فناوری اطلاعات سازمان را برعهده داشته است. حامد ابراهیمی معاون فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس است و سوابقی همچون مدیر مرکز رشد دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، مدیر توسعه و نظارت مرکز مطالعات توسعه تکنولوژی دانشگاه امیر کبیر و معاون فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس را داشته است. دکتر حسین خواجه جعفری دارای مدرک دکتری مدیریت رسانه از دانشگاه تهران است و در حال حاضر مدیر مرکز رشد و نوآوری هنر و رسانه دانشگاه و سرپرست واحد فنی و انفورماتیک است. وی در کارنامه مدیریتی خود سابقه مدیریت فنی دفتر صداوسیمای عراق ، مدیریت سیستم‌های چند رسانه‌ای اداره کل پشتیبانی فنی صداوسیما، مدیرکل فنی معاونت سیاسی و مدیر اداره ارتباط با اتحادیه‌ها و مجامع رسانه‌ای مرکز بین‌الملل را دارد. مهندس علی ستاری نیز معاون مرکز رشد و نوآوری هنر و رسانه است. وی در کارنامه خود سابقه مدیر بخش آموزش‌های مجازی دانشگاه صداوسیما، مدیر واحد نوآوری، کارآفرینی و آموزش‌های آزاد را در کارنامه دارد.

امتیاز شما