An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. مصاحبه ورودی دوره‌ی جدید گویندگی و فن بیان برگزار شد.
سه شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ ۱۰:۵۷
مصاحبه ورودی دوره‌ی جدید گویندگی و فن بیان برگزار شد.

مصاحبه ورودی دوره مهارتی گویندگی و فن بیان با حضور تعداد 60 نفر از متقاضیان، در دفتر نوآوری، کارآفرینی و آموزش های آزاد دانشگاه صداوسیما برگزار شد.

پیرو پیش ثبت نام صورت گرفته از متقاضیان دوره جدید گویندگی و فن بیان و طی برنامه ریزی و هماهنگی‌های انجام شده، روز دوشنبه مورخ 27 شهریور 1402، تعداد 60 نفر از متقاضیان این دوره با حضور در دفتر نوآوری، کارآفرینی و آموزش های آزاد دانشگاه صداوسیما و شرکت در مصاحبه ورودی این دوره، ضمن پاسخگویی به سوالات مطرح شده از طرف استاد دوره در زمینه‌های ادبیات فارسی، شعرخوانی، اجرای فی البداهه و زبان بدن، توانمندی خود را برای حضور در این دوره و احراز مهارت اجرا در رادیو و تلویزیون، در بوته آزمایش قرار دادند.

شایان ذکر است پس از مشخص شدن نتایج مصاحبه ورودی، دوره مذکور با تدریس استاد سیدشهیار سعیدنیا از مجریان باسابقه رادیو و تلویزیون و مدرس دوره گویندگی و فن بیان به صورت تلفیقی (حضوری و مجازی همزمان) در محل ورکشاپ دانشگاه برگزار خواهد شد. همچنین طبق آیین‌نامه برگزاری دوره‌های آزاد دانشگاه صداوسیما، در پایان دوره و با تأیید علمی و عملی مدرس هر دوره و پس از بررسی صلاحیت‌های عمومی، طی معرفی به واحد تولید دانشجویی، از توانمندی مهارت‌آموختگان منتخب بهره‌گیری خواهد شد.

اطلاع از جزئیات دوره در صفحه اینترنتی: https://vanka.iribu.ac.ir/portal/newsview2/6842