An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. گزارش بازدید علمی و آموزشی از شرکت سینما تیکت
چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ ۱۳:۵۵
گزارش بازدید علمی و آموزشی از شرکت سینما تیکت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا مرتبط با حوزه‌های فعالیت رسانه و فرصت های همکاری با آنها تور آشنایی با مجموعه سینما تیکت را برگزار نمود.

این برنامه با حضور جناب آقای انوشه مدیرعامل محترم مجموعه و یکی از موسسان شرکت آغاز گردید و دانشجویان با سازوکار رایج موجود در کسب و کار حوزه سینما، جنبه‌های مختلف و ذینفعان آن آشنا شده سپس جریان ایده تا تاسیس و روند رشد مجموعه شرح داده شد. در مرحله بعد افق های پیش رو و نیازهای حال حاضر این کسب و کار برای دانشجویان تبیین گردید و این قسمت با پاسخ به پرسش های دانشجویان خاتمه یافت.
در ادامه استادان و دانشجویان از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری، فضاهای تولید محتوا، بخش هنری ، بخش ارتباط با بازار و صدای مشتریان شرکت بازدید نموده و توضیحات مبسوطی درخصوص کارکرد هر قسمت به دانشجویان ارائه گردید. در پایان نیز مقرر شد نیازمندی‌های شرکت یادشده به دانشگاه صدا و سیما اعلام شود تا در قالب تفاهم نامه و قرارداد، همکاری دوسویه اجرایی گردد.