مرکز رشد و نوآوری دانشگاه در جمع مبادی پذیرش شرکت های خلاق
با اعطای مجوز مربوطه صورت گرفت:

مرکز رشد و نوآوری دانشگاه در جمع مبادی پذیرش شرکت های خلاق

مرکز رشد،نوآوری و کارآفرینی دانشگاه صدا و سیما با هماهنگی دبیرخانه برنامه توسعه زیست‌بوم خلاق به عنوان یکی از مبادی معرفی شرکت‌‌های مورد پذیرش قرار گرفت.

زیست‌بوم رشد،نوآوری و کارآفرینی دانشگاه صدا و سیما در جمع مبادی معرفی شرکتهای خلاق

مهندس علی ستاری مدیر مرکز رشد،نوآوری و آموزش های آزاد دانشگاه صدا و سیما خبر داد :

در اکوسیستم نوآوری ایران مجموعه‌های متخصصی وجود دارند که در زیر مجموعه‌های آن‌ها شرکت‌های خلاق زیادی فعالیت می‌کنند. شرکت‌ها می‌توانند به این مبادی مراجعه کنند و در صورتی که مبادی، آن‌ها را واجد شرایط پذیرش بدانند، مستقیم به دبیرخانه معرفی می‌کنند. شرکت‌‌های معرفی‌شده به عنوان شرکت خلاق برگزیده شده و مشمول استفاده از حمایت‌های دبیرخانه برنامه توسعه زیست‌بوم شرکت‌های خلاق خواهند شد.

مراکز نوآوری و شتابدهی فناوری،  رویدادها، جشنواره‌ها و برنامه‌های معتبر ملی،  شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری، مراکز رشد دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری مجموعه‌هایی هستند که می‌توانند به عنوان مبادی شرکت‌های خلاق معرفی شوند. شرکت های علاقمند می توانند برای به کسب اطلاعات بیشتر می توانند به  منوی رشد و نوآوری (زیر منوی مبادی شرکت های خلاق) مراجعه نمایند.